3 idei pentru o cină ușoară, de vară

Postat de Fooda la 04 Jun, 2015 in Generale

Vara vine cu o abundență de verdețuri, legume și fructe delicioase și proaspete pe care e foarte sănătos să le consumăm cât mai des . Ar fi foarte bine să le preparăm cât mai simplu și rapid pentru ca să ne rămână mai mult timp pentru distracție și recreere, mai ales dacă e weekend.

De exemplu puteți încerca să faceți rapid la grătar un piept de pui cu lămâie și salvie. E foarte ușor, dietetic și sățios, asta ca să nu vă povestesc cât e de aromat și gustos.

Piept de pui cu lamaie si salvie 700x420px

 

Sau, dacă aveți chef să încingeți grătarul împreună cu prietenii, puteți pregăti delicioase frigărui de pui pe care să înșirați și ardei proaspeți, roșii, ciuperci și ceapă, iar apoi să le condimentatți cu cimbru și oregano… o nebunie!

frigarui pui fooda comanda bucuresti

Sau, dacă sunteți la dietă, și vreți să gătiți cu cât mai puține calorii, dar totuși să nu muriți de foame, eu vă recomand o salata de vară de crudități, în orice combinație! Alegeți ce legume doriți, pentru că e vară și aveți de unde: roșii, ardei, morcovi, gulii, țelină, salată, castraveți…și nu uitați de fructele care își pot face și ele un loc delicios pe acolo.

Poftă bună!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu