Apa infuzată cu fructe sau ierburi aromate- noul trend în detoxifiere

Postat de Fooda la 30 Jun, 2016 in Generale

grape_04_hd_167373 lemon_into_the_water_instant_highdefinition_picture_165638plunged_into_the_water_lemon_picture_165518

 

Se știe că în toate dietele, dar mai ales pe timpul verii ni se spune să bem multe lichide, dar mai ales apă. Pentru că nu este deloc ușor să bei doar apă simplă, mulți dintre noi apelăm la sucuri sau băuturi carbogazoase, care  au în compoziție foarte mult zahăr, pe lângă conservanți, coloranți și alte chimicale.

A devenit tot mai populară, însă,  apa infuzată, apă simplă, de preferat filtrată în care păstrăm fructe, legume sau ierburi aromate pentru câteva ore, sau peste noapte.  Este de asemenea foarte recomandată pentru detoxifiere. Este foarte gustoasă, nu conține zahăr ci doar aromele fructelor, leumelor sau ierburilor aromate pe care le punem înauntru.

Nu trebuie decât să puneți câteva felii de de fructe, piersici, caise, mere, citrice, o mână de fructe de pădure, o crenguță de rozmarin, câteva frunye de bucuioc sau menta, câteva felii de castraveți sau orice altceva vă mai place într-un borcan. Adăugați apă , apoi închideți-l și păstrați-l la frigider minim o ora sau chiar până a doua zi, în funcție de cât doriți să fie aroma de puternică.

Apoi, în așteptarea infuziei, comandați un meniu delicios de la Fooda, pretext ca sa va fie sete și să beți cât mai mult din aceasta sănătoasă apă aromată.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu