Care sunt cele mai bune momente din zi pentru a manca fructe

Postat de Fooda la 28 Jul, 2016 in Generale

fruits_sweet_fruit

Nu este niciun secret că fructele sunt sănătoase, dar când ar trebui să le mâncăm, în ce momente ale zilei, pentru a ne fi benefice și a le maximiza efectul?

Specialiștii spun că este bine să le consumăm doar în anumite intervale orare, pentru ca sistemul nostru digestiv să le poată transforma în cel mai eficient si folositor mod.

Pentru că fructele au un conținut mare de fructoză, fructele sunt perfecte la micul dejun, pentru a ne oferi un rapid plus de energie. Dacă însă, le mâncați seara, nivelul de zahăr pe care îl conțin vă va împiedica să dormiți bine.  Astfel este bine să le consumați dimineața, pentru că se digeră rapid și vă vor oferi și energia de care aveți nevoie, la fel de rapid.

După ce consumați fructe, specialiștii vă sfătuiesc să așteptați 1-2 ore pentru a mânca o altă masă.

Se pare că atunci când combinăm fructele cu alte alimente, procesul de digestie se încetinește. Totuși, ei spun că ne putem permite din când în când câte un smoothie sau câte o salată de fructe.

De asemenea fructele sunt indicate în diete, pentru că vă mențin sănătoși, conțin multe vitamine, nutrienți, minerale și fibre. Nu uitați însă să le consumați la momentul potrivit.

De exemplu, niciodata sa nu asociați fructele cu acest delicios Meniu pentru boieri de la Fooda! Merită să-l mâncați doar pe pe el! N-o să vă pară rău!

Meniu pentru boieri 700x420px

 

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu