Ce spune cafeaua pe care o bei despre personalitatea ta

Postat de Fooda la 14 Jul, 2016 in Generale

07_2993x3000_all-free-download.com

Nu v-ați gândit probabil că și cafeaua ar putea să spună ceva despre personalitatea voastră. Iată  că s-au facut studii și pe această temă, pe un eșantion de 1000 de persoane. S-au descoperit niște similarități interesante între cei care preferau același fel de cafea. Iată care sunt concluziile cercetătorilor:

Cappucino

Cei care beau cappucino au dovedit că vor sa dețină controlul. Dacă cappucino este alegerea voastră, s-ar putea să fiți orecum obsesiv- compulsivi, dar totși foarte motivați și creativi.  Sinceritatea este și ea una din calitățile iubitorilor de cappucino. Aceștia se plictisesc repede de orice dar sunt prieteni foarte loiali.

Espresso

Cei care beau espresso sunt persoane directe. Sunt întotdeauna grăbite, de aceea le place cafeaua rapidă și „la pachet“. Ei sunt lideri si muncesc mult  dar sunt si foarte iuți la mânie. Consumatorii de espresso  știu întotdeauna ce-și doresc și cum să obțină ce vor.  Trebuie doar să/și amintească să se mai odihnească din când în când.

cup_of_coffee_with_beans_188318

Cafeaua lungă și neagră

Cei care iubesc cafeaua lungă și fără zahăr sunt oameni  pe care te poți baza. Sunt liniștiți și tăcuți, dar câteodată pot deveni brusc prost- dispuși. Sunt serioși și le place treaba facută până la capăt. Le-ar prinde bine câteodată câte puțin lapte în cafea, pentru a le mai lumina punctul de vedere.

 Latte

Consumatorii de Latte sunt indeciși și nu le plac lucrurile complicate. Sunt jucători în echipă dar nu le place sa-și asume riscuri sau să preia inițiativa. Sunt persoane amuzante, câteodată nebunatice,  în jurrul cărora toată lumea se simte bine.

Eu va spun doar ca orice fel de cafea se potriveste lângă o porție de Negressini delicioase de la Fooda

Negresa 700x420px

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu