Ce trebuie sa evităm la micul dejun?

Postat de Fooda la 18 Aug, 2016 in Generale

zddsfdsfsff

Micul dejun este foarte important  și ar trebui să ne dea energie care să dureze cât mai mult spre mijlocul zilei. O masă prea încărcată ne poate crea un efect invers, iar lipsa ei ar putea duce la grave dezechilibre în metabolism.

Iată o listă de 5 lucruri pe care nu ar trebui sa le mancam dimineața.

1. Produse de patiserie sau gogoși- adevarata lor problemă este cantitatea mare de zahăr care ne va face doar să ne dorim mai mult dulce, mai târziu. Este o rețetă sigură pentru îngrășare.

2. Cereale colorate și dulci- în afară de faptul că veți mânca foarte multe chimicale, arome, și muuult zahar, nu veți avea parte de minunatele beneficii pe care le vedeți în reclame.

3. Sucul de fructe- oricât de proaspăt stoarse ar fi portocalele,  ele vor conține mult zahăr. Chiar dacă este natural, tot zahăr este. Medicii spun că mai bine mâncăm o portocală, cu tot cu fibrele ei, și bem un pahar cu apă.

4. Pâine prăjită cu gem sau dulceata.- vorbim aici de carbohidrați și zahăr. Nimic nutritiv. Nimic sănătos.

Totuși este foarte important să luați micul dejun, iar dacă sunteți pe fugă și nu reusiți, nu uitați că Fooda vă sare mereu în ajutor cu mâncare sănătoasă și delicioasă , care se poate comanda online, din orice birou.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu