Clătite gratinate cu pui și ciuperci
Sunt atât de gustoase încât sigur nu vă veți mai sătura de ele, iar cei dragi vor fi foarte încântați.
Ingrediente:
200 g carne de pui
100 g ciuperci din conservă
o ceapă mică tocată
puțin ulei
200 ml smântână
puțin pătrunjel verde
sare și piper după gust
cașcaval pentru gratinat
4 foi de clătite:
2 ouă, 200 ml apă,
100 g făină, puțin ulei,
puțin pătrujel tocat mărunt,
puțină sare
Pregătiți un aluat pentru clătite din ouă, apă, făină, puțină sare, puțin ulei și pătrujel tocat mărunt. Coaceți într-o tigaie, cel puțin 4 clătite.
Apoi pregătiți umplutura. Într-o tigaie cu puțin ulei, căliți ceapa, apoi adăugați carnea și ciupercile. Condimentați cu sare și piper și lăsați-le să scadă. Adăugați smântâna și pătrunjelul și mai lasați-le 5 minute la fiert. Umpleți clătitele cu compoziția astfel obținută. Așezați clătitele într-un vas termorezistent, radeți deasupra cașcaval, si dați-le la cuptor pentru 10 minute. Serviți imediat.
Iar dacă v-am făcut poftă și nu sunteți în bucătărie sau nu aveți timp chiar în momentul acesta sa gătiți, le puteți comanda de la aici! Zilele acestea, Fooda v-a pregatit cu multa dragoste și o surpriza delicioasă:
Poftă bună!
Comentarii - Niciun comentariu