Cum să facem ca postul să nu mai fie un chin

Postat de Fooda la 24 Mar, 2016 in Generale

Dacă v-ați hotărât să țineți post, specialiștii spun că ați făcut o alegere foarte bună. Conform studiilor, postul este foarte sănătos și binevenit pentru organismul nostru, iar unii chiar afirmă că secretul pentru o viață mai bună, mai sănătoasă și mai lungă este să mâncăm cât mai ușor și cât mai puțin.

Cu toate acestea, știm cu toții cât de greu este să ne abținem de la micile plăceri culinare, iar în timpul postului vom observa că ele nu sunt tocmai puține. Dar nu trebuie să vă descurajați.

 

In primul rand, n-o luati ca pe o corvoada. Postul poate fi un motiv bun să nu mai gătiți. Pentru că cea mai mare provocare este in primul rând că nu știți ce să mâncați nou în fiecare zi, comandați mâncare de post gata făcută, pentru că acum aveți de unde să alegeți.

La petreceri mâncați cât mai multe salate și crudități. Toată lumea le servește, pentru că sunt la modă. Mai ales cele bio.

Ieșiți mai mult în oraș cu prietenii. Restaurantele oferă o gamă largă de meniuri de post. Încercați și bucătării exotice. Toate au meniuri vegetariene.

E primăvară, vreme frumoasă și timpul pentru primul grătar în curte? Și legumele și fructele își au locul lor pe grătar. Încercați frigărui colorate și combinate, de legume autohtone cu fructe exotice. marinați-le în sosuri exotice. Vă veți distra de minune.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu