Gustări sănătoase pentru copii

Postat de Fooda la 15 Sep, 2015 in Generale

Odată cu începerea școlii încep și problemele pe care ni le facem în legătură cu alimentația sănătoasă a copiilor noștri, într-o perioadă în care tentațiile nesănătoase ne apar în cale la tot pasul. Apoi, ne lovim și de refuzul celor mici de a mânca ce e mai sănătos, pe lângă timpul care ne este mereu împotrivă.

Unul din secretele care îi determină pe copii să accepte un fel de mâncare este aspectul vizual plăcut al acesteia. Mâncarea trebuie să fie haioasă și colorată. Desigur, gustul trebuie să fie pe măsură. O ciorbă sau o tocăniță cu culori și consitență incerte nu-i va atrage niciodată, în schimb puțină carne la grătar cu o salată de legume colorată vibrant le face cu ochiul imediat!

Câțiva cartofi prăjiți nu vor îngrășa pe nimeni, mai ales dacă sunt însoțiți de crudități, un grătar sau un sos de iaurt și dacă bineînțeles nu se servesc în cantități industriale, în fiecare zi.

Copiilor le place tot ce e crocant, de aceea, dacă vreți să îi determinați să nu mai refuze carnea, o puteți servi sub formă de bastonașe cu crustă de pesmet. Legumele crude alături de fructe le puteți servi sub formă de bastonașe colorate, crocante și haioase, lângă orice fel principal.

Dacă sunteți în zona Iancului-Muncii-Pantelimon, aveți mare noroc, pentru că Fooda, în Mega Mall vă oferă câteva variante special concepute pentru copii, cu multă atenție și din ingrediente proaspete:

Meniu Năzdrăvan compus din: Nuggets și cartofi prăjiți

Meniu ghiduș cu jucărie compus din: Grătar de pui și piure de cartofi

Meniu yummy cu surpriză compus din: Pulpe de pui dezosate și cartofi gratinați

 plasme pentru pofticiosii mici_masinuta

Ele vă vor fi de mare ajutor în zilele în care nu mai știți ce să gătiți, iar timpul nu este de partea voastră. În plus, veți găsi acolo și câte o mică surpriză de jucărie pentru cei mici.

Succes în noul an școlar!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu