Idei pentru masa de Revelion

Postat de Fooda la 16 Dec, 2014 in Generale

Nu terminăm bine masa îmbelșugată de Crăciun că trebuie să ne și apucăm de cea de Anul Nou. Pentru că nu ne-am menajat zielele acestea în ceea ce privește mâncatul, se cade ca masa de Revelion să fie mai cumpătată. Nu de alta, dar trebuie să avem multă energie să petrecem! Aia nu înseamnă că nu putem să punem în meniu bunătăți.

Aperitivele trebuie să fie nelipsite de Revelion. Dacă faceți o petrecere, puteți să faceți doar un bufet suedez, cu multe salate şi aperitive. De obicei la o petrecere cum e cea de revelion, lumea preferă să danseze, nu să stea înțepenită la masă.

Se spune că este obligatoriu să consumăm și pește de Anul Nou, ca să avem noroc. Așa că puteți să serviți salate de icre sau aperitive cu somon afumat. Piftia este tradițională și nu trebuie să lipsească din meniu. Ca să ieșim din tipare, o putem înlocui pe cea de porc cu cea de rață. Cu siguranță veți face impresie! Sărățelele și alte bunătăți de ronțăit trebuie neapărat să fie însoțite de mici boluri cu sosuri aromate.

La desert nu vă dau de ales! Trebuie neapărat să aveți ceva cu ciocolată!

Un An Nou fericit vă dorim!

 

 

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu