Meniuri care-ți dau pauză la bucătărit și play la apetit

Postat de Fooda la 30 Jan, 2017 in Generale

Cum te-ai întors din vacanță, cum ai dat de proiecte complexe și deadline-uri strânse, iar ca să fie și mai complicat, te confrunți și cu vechea grijă, binecunoscută în tot biroul. Se numește “Ce mâncăm azi”, apare adesea în jurul orei 12:30 și devine extrem de periculoasă când este ignorată.

Și cum soluțiile sunt la tot pasul, dar cheful uneori lipsește cu desăvârșire, pachetul de acasă îți dă adesea bătăi de cap și renunți degrabă la idee. La momentul potrivit, căci tocmai acum Meniurile Fooda sunt la promoție și sunt mai gustoase ca oricând. Dacă alegi Meniul dinainte de deadline, vei reuși să duci la bun sfârșit toate task-urile și te vei concentra mai bine după ce vei savura șnițelul de pui în pesmet auriu, cartofii prăjiți ca-n America și salata de varză albă.

Într-o altă zi mai relaxată, anunță tot biroul despre Meniul pe băț. Le vei da tuturor play la apetit și te vei transforma cu siguranță în eroul de la prânz. Acum e acum, când ajungi la ziua de vineri, Meniul de cale lungă pare cea mai bună soluție, căci trebuie să reziști în fața celor 8 ore de muncă, care adesea se amestecă cu gândurile de weekend. Știm, o adevărată provocare!

Și cum pofta se nimerește adesea și în weekend, n-ar fi tocmai rău să te relaxezi, să vezi un film bun și să te lipsești de griji. Dai comandă de un Meniu pentru boieri, de bucătărit te lipsești și cu gustul delicios te împrietenești.

Poftă bună la meniuri să aveți!

 

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu