Postat de Bianca la 28 Apr, 2017 in categoria Generale

Se apropie 1 mai, se simt aromele cărnii fripte pe grătar! Dar ce stă în spatele grătarului? Știință pură ori doar un set grozav de skill-uri? Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări, vei gusta din plin următoarele rânduri. Specialiștii au experimentat de-a lungul timpului și au ajuns la 5 trucuri ingenioase și funcționale. Unele cu privire la grătar, iar altele cu privire la carnea folosită. Și ca să nu te mai ținem pe jar, ți le enumerăm cu poftă! Curățarea grătarului – pentru rezultate […]

Postat de Bianca la 25 Apr, 2017 in categoria Generale

Când e vorba de grătar, trebuie să știm din start că rezultatele suculente nu se cunosc după aromele care cuceresc aerul. Să obții friptura fragedă, care ți se oferă la restaurant, e mult mai complex decât pare. Scurt și clar, grătarul e mai mult decât flacără și carne. Carnea e de preferat să fie marinată, apoi adusă la temperatura camerei și nu pregătită imediat ce a fost scoasă din frigider. Și pentru că marinarea se pregătește după gustul fiecăruia, poți opta pentru un lichid de […]

Postat de Bianca la 03 Apr, 2017 in categoria Generale

Paștele se apropie, iar în curând ne vom ocupa de înroșirea ouălor. Te-ai întrebat vreodată pe care să le alegi? Pe cele albe sau pe cele maro? Există vreo diferență? Ei bine, culoarea cojii este singura diferență dintre cele două tipuri de ouă. Dacă o găină cu pene maro și una cu pene albe au fost crescute în aceleași condiții, ouăle lor vor avea aceeași calitate și aceeași valoare nutritivă, ba chiar și același gust. Dacă ai observat că ouăle maro au coaja mai tare […]

Postat de Bianca la 21 Mar, 2017 in categoria Generale

Preparate variate, ușoare sau complicate, toate își găsesc locul în bucătărie. Fie că sunt gătite din nevoie ori din pasiune, rezultatele notabile se cer și vin de fiecare dată la pachet cu eficiența. Și cum eficiența se învață, următoarele trucuri vor fi ușoare și pe gustul tău. Garantăm! Păstrează aspectul legumelor și după fierbere. E Post, e primăvară, iar legumele sunt pe masa noastră mai mult ca oricând. Fie că le fierbi, le frigi sau le prăjești, trece-le prin apă rece ca gheața, imediat după […]

Postat de Fooda la 28 Feb, 2017 in categoria Generale
Fooda

Se știe că Postul Paștelui este cel mai lung și mai dificil dintre toate, dar când există bunăvoință și multă imaginație, timpul trece instant,

Postat de Fooda la 16 Feb, 2017 in categoria Generale
Meniu panda_Mod

Acum, dacă plănuiai să-l surprinzi cu o nouă jucărie, meniul pentru copii îți vine în ajutor!

Postat de Fooda la 30 Jan, 2017 in categoria Generale

Cum te-ai întors din vacanță, cum ai dat de proiecte complexe și deadline-uri strânse, iar ca să fie și mai complicat, te confrunți și cu vechea grijă, binecunoscută în tot biroul. Se numește “Ce mâncăm azi”, apare adesea în jurul orei 12:30 și devine extrem de periculoasă când este ignorată.