Piept de curcan învârtit în salsa
Ingrediente:
Dacă aveți chef să călătoriți puțin cu imaginația și să faceți o incursiune în bucătaria sud-americană, vă propunem o rețetă delicioasă de piept de curcan, moale și delicios, condimentat exotic.
File-ul de piept de curcan gros de aproximativ jumătate de cm (se poate bate puțin dacă este nevoie), se unge cu puțin ulei, apoi se condimentează cu sare și pudră “salsa” și se pune pe grătarul (poate fi și tigaia grill) bine încins, 2 minute pe fiecare parte. Timpul de gătire este secretul pentru a obține un grătar moale și fraged.
Se servește imediat cu orice salată de crudități. Poftă bună!
Comentarii - Un Comentariu
Lasă un comentariu
Ma bucur foarte mult..m-as fi bucarut mai tare daca v-ar fi dat premiul cel mare..il meritati cu siguranta..macar atat am putut sa facem si noi (sa va votam) in semn de multumire pentru toate retetele publicate:)