Răsfățul ideal al verii în culori și arome delicioase

Postat de Bianca la 30 Jun, 2017 in Generale

Zilele toride sunt aici, așa că salatele devin cea mai bună opțiune pentru prânz și nu numai. Ușoare, pline de savoare și cu multe vitamine, îți dau energie și te ajută să-ți menții silueta fără prea mult efort.

Și cum sănătatea are nevoie de diversitate, salatele noastre cu imaginație s-au conformat. Dacă adori pâinea prăjită și pieptul de pui, doar gândește-te ce bine s-ar combina cu salată verde, roșii și măsline. Ai ghicit? E vorba de salata Caesar. Iar dacă tot am menționat carnea de pui, am transformat-o în vedetă într-o salată ce-i poartă numele. Fâșii lungi de carne bine pregătită pe grătar, morcovi, ardei și salată te așteaptă să le savurezi.

Dacă pe de altă parte vrei să experimentezi, nu ocoli ingredientele crocante precum semințele. Acestea sunt sățioase și contribuie la o alimentație corectă și echilibrată datorită grăsimilor sănătoase de care organismul tău are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

Dacă din contră adori arta și mood-ul de vacanță, salata grecească e pentru tine. Roșii bine coapte, castraveți, măsline negre, sare, piper, oregano, ulei de măsline și, bineînțeles, brânză Feta. O splendoare a gustului ce te înviorează indiferent de gradele din termometru. Iar dacă am ajuns să ne gândim la posibile locații de concediu, Mexic ar putea fi una dintre ele, cu tot cu salata noastră ce-i poartă numele. Secretul? Am mixat bucățelele delicioase de pui, porumbul, ardeiul, ceapa roșie și salata verde, iar rezultatul ne-a făcut să exclamăm “delicioso”.

Și pentru că din orice vacanță te mai întorci și acasă, salata orientală e oricând binevenită. Acum, că ai descoperi toate bunătățile de la FOODA, e momentul să-ți asortezi salata cu starea de spirit.

Poftă bună!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu